ni acar pelam muda. selalu org buat acar timun tapi akak suka acar pelam ni sbb rasa masam yg menyegarkan. makan dengan nasi panas dan lauk2 yg berlemak taklah muak sangat......
masak lemak ikan susu. ikan susu lagi.......sbb ikan ni daging dia lembut dan lemak...tak caye cuba la beli........cuma dia ada tulang sikit tapi tak la mcm ikan parang......
ada terung 2 biji tak tau nak masak apa....tumiskan ikan bilis n bawang letak rempah kari sikit dah jadi pajeri. kalau org jawa suka manis sikit tapi jgn la manis sgt.....jemput......
Followers
Wednesday, April 21, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
related post
loading..
Labels
- AYAM (3)
- BENGKEL (2)
- daging (4)
- gulai (1)
- ikan (5)
- info (1)
- JAMU MATA (1)
- kambing (1)
- KEK (2)
- KELAS (47)
- kelas masakan (3)
- kuih-muih (2)
- kursus coklat (2)
- lauk baryani (1)
- LAUK HARIAN (12)
- makanan laut (2)
- mee (3)
- minum petang (3)
- nasi (6)
- nasi ayam segera (1)
- nasi lemak (1)
- pelbagai (2)
- pengumuman (3)
- petua nyaie (6)
- RESEPI (2)
- roti (1)
- sambal (2)
- sarapan (1)
- sate (1)
- telur (1)
- udang (1)
No comments:
Post a Comment