Followers

Tuesday, April 30, 2013

SEKITAR KELAS INSPIRASI BISKUT KOMERSIAL SABTU DAN AHAD..

KELAS INSPIRASI BISKUT KOMERSIAL yg betul2 beri inspirasi pada semua peserta yg hadir. Tiada kata2 untuk mengambarkan betapa Chef Amer benar2 telah memberi inspirasi pada para peserta..

Mari kita tengok gelagat peserta pada sabtu dan ahad lepas..enjoyyyyy..



 alamak..!! akakk lupa cover perut..!!


 makan time..


 woiii..watpe tu..!!

 abis Chef kena kerumun..!!
 tekun mendengar tips sihat..

 jom gentel..!!

 sukanya dia ^__^


 geng otai kampung pisang..hihihi jgn marah kak cayang..

 ni gambar group ari ahad. maaf, gambar group ari sabtu ada kat kamera moms bake..yeyyy kami dah pandai buat kukis..!!


 muffin oren dan pisang pemberian k.nor dari kluang..


 kuih muih

Bfast ari ahad..minum petang ahad tu ada kuih nagasari enak dan brownies tersedap pemberian Ita masam manis tapi tak sempat snap dah licinnn..tq ita, moms bake house, semua yg membantu dibelakang tabir dan tq pada semua peserta. kita sangat gembira dapat jumpa dan berkenalan dengan anda semua..

1 comment:

  1. Assalamualaikum,
    untuk dapatkan saffron stigma yang original ditambah dlm masakan,boleh hubungi saya di 014-6245445 atau www.zouksafrron.lot.my atau email ke zouksaffron@gmail.com

    ReplyDelete

related post

Labels